Välkommen till Reumatikerföreningen Mönsterås

Reumatikerföreningen i Mönsterås bildades 1978 och tillhör Reumatikerförbundet som är Sveriges största handikappförbund med c:a 60 000 medlemmar. Vi har vår möteslokal i Svanen på Hagagatan 5 i Mönsterås. Arbetet görs intressepolitiskt för att påverka livssituationen för personer med reumatiska sjukdomar. Vi arbetar för att aktivera våra medlemmar till en social gemenskap genom våra möten, medlemsträffar, cirklar, temakvällar och resor.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!